Skip to content
Close
Servicii

Pe acest website veti regasi informatii utile despre cursurile Power BI pe care le puteti parcurge. De asemenea va punem la dispozitie articole, cursuri personalizate si continut video care sa va ajute pe partea de analiza date. 

Fii parte din comunitatea POWER BI PRO

Oferim servicii training si consultanta pentru Microsoft Power BI, atat pentru utilizatorii aflati la inceput de drum cat si pentru cei ce folosesc deja aplicatia. Consideram ca vei face cea mai buna alegere atunci cand vei decide sa purtam o discutie despre cum am putea imbunatatii procesele tale de business. Suntem o echipa de traineri bine pregatiti si focusati pe rezultate. Ne-ar face placere sa devenim partenerul tau de incredere care te va ajuta sa-ti cresti afacerea prin automatizarea rapoartelor financiare sau prim pregatirea echipei tale in ceea ce priveste lucrul cu aplicatia Microsoft Power BI.

De ce Power BI PRO? The people we work with are invaluable.

Suntem onorati sa ajutam si sa te consiliem pe partea de analiza de business. Sa te ajutam sa-ti generezi cele mai relevante rapoarte financiare pentru tine.

Iata ce au avut de spus despre serviciile de training si consultanta Power BI cativa dintre partenerii nostri.

"Workshopul a avut un fir logic, a fost usor de inteles, in ciuda complexitatii tool-ului. Trainer-ul a explicat tot ce era complicat si greu de inteles."
„Workshopul a avut un fir logic, a fost usor de inteles, in ciuda complexitatii tool-ului. Trainer-ul a explicat tot ce era complicat si greu de inteles.”
"Un curs  de Power BI excelent care ma va ajuta foarte mult in activitatea mea. Sper sa pot participa si la partea urmatoare. Explicatiile oferite au fost pe intelesul tuturor si apreciez foarte mult faptul ca ne-ai pregatit materialul ajutator. Multumesc! "
„Un curs  de Power BI excelent care ma va ajuta foarte mult in activitatea mea. Sper sa pot participa si la partea urmatoare. Explicatiile oferite au fost pe intelesul tuturor si apreciez foarte mult faptul ca ne-ai pregatit materialul ajutator. Multumesc! „
"Un curs complet si util predat de o persoana extrem de pregatita ."
„Un curs complet si util predat de o persoana extrem de pregatita .”
"A fost cun curs interactiv si interesant si mai ales util. Datorita abilitatilor formatorului sunt interesata sa cunosc cat mai mult din Power BI."
„A fost cun curs interactiv si interesant si mai ales util. Datorita abilitatilor formatorului sunt interesata sa cunosc cat mai mult din Power BI.”

Curs Introducere

Power BI

1375 lei

Perioada: Ianuarie 2024

Interval: 09:30-12:30

Durata: 4 sesiuni x 3h/sesiune

Mod livrare: Online

Platforma: Microsoft Teams

Curs Mediu Aplicat

Power BI

1875 lei

Perioada: 5 Februarie 2024

Interval: 09:00-17:00

Durata: 3 sesiuni x 8h/sesiune

Mod livrare: Online

Platforma: Microsoft Teams

Data Analyst

PL-300T00

2500 lei

Perioada: La cerere

Interval: 09:00-13:00

Durata: 6 sesiuni x 4h/sesiune

Mod livrare: Online

Platforma: Microsoft Teams